Sposób przygotowania

składniki na 4 porcje.
Galaretki rozrobiłam w 800 ml wody. Pozostawiłam do stężenia. Śmietanę ubiłam na sztywną pianę. Dodałam cukier puder i pare kropel ekstraktu. Wymieszałam. Przełożyłam do pucharków, naprzemiennie z pokruszoną galaretką.
Bardzo ładny efekt wizualny ;)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ładnie to wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    :) dziękuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    piękne
  • 4
    original
    Opublikowano

    jola1508

    ale super!!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    prezentuje się nieziemsko !
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    nazwa doskonale adekwatna do tego deseru :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    matesko

    cudo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !