Sposób przygotowania

Żółtko utrzeć z cukrem, dodać margarynę, olej,mąkę, proszek, cukier waniliowy - wymieszać. Dodać ubite białka. Podzielić na 3 części, do pierwszej dodać łyżkę mąki, do drugiej mak, do trzeciej kakao. Robić rowki , kolejno wlewać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    tego ciasta nigdy nie jadłem
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajna nazwa ;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Dlaczego właśnie taka nazwa?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ciekawa nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !