Sposób przygotowania

Śmietanę mocno schłodzić w lodówce. Do śmietany dodać cukier , cukier waniliowy . Ubić śmietanę na sztywno.Galaretkę agrestową rozpuścić w 400 ml gorącej wody . Odstawić do stężenia.Gdy galaretka stężeje pokroić w kostkę.Kiwi obrać, pokroić w plasterki.W 4 pucharkach ułożyć plasterki kiwi. Na kiwi nałożyć bitą śmietanę . Posypać galaretką pokrojoną w kostkę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina16

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    Fantastyczny deser.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !