Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa na parze podduszana na maśle

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1/2 kg
masło 2 łyżki
koper 1/5 pęczka
woda 1,5 litra
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa na parze podduszana na maśle

W garnku zagotować wodę,nałożyć na garnek nadstawkę do gotowania na parze.Włożyć umytą i oczyszczoną z końcówek fasolkę i gotować 20 minut pod przykryciem. Na patelni stopić masło dodać ugotowaną fasolkę,doprawić solą i pieprzem,dusić przez 5 minut.Fasolkę przed podaniem posypać posiekanym koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 30.10.2014 16:02
bardzo lubię
krystyna330 14.11.2013 14:00
wygląda bardzo smacznie
Danka 10.11.2013 07:57
pyszna zwłaszcza w sezonie letnim
Róża1 04.10.2013 15:55
na pewno pyszna:-)
Dorota59 10.07.2013 21:25
jutr robię fasolkę na obiad-mniam
Maniek2 27.09.2012 09:24
uwielbiam
pestka 24.09.2012 12:33
od dziś gotuję na parze- pyszna
Elżbieta17 06.09.2012 20:20
pyszna i zdrowa:)
asia1985 26.08.2012 19:35
pyszna :)
fictor123 22.08.2012 21:13
super
TEtalicha 20.08.2012 20:42
lubimy taka w domu
dianix 16.08.2012 21:28
taka to bym zjadła
dianix 16.08.2012 21:28
taka to bym zjadła
aga130982 24.07.2012 21:23
mniam
aga130982 24.07.2012 21:23
mniam
bgs1984 21.07.2012 20:54
mniam
marzenciak1985 21.07.2012 20:47
mniam
olkaaa 18.07.2012 08:11
już dawno nie jadłam
mic 13.07.2012 21:32
lubie czasem zjeść
Norgiusz 10.07.2012 17:28
super
Ada-Gaba 29.06.2012 17:46
dobre
Wacław 25.06.2012 07:09
przepadam za fasolką
jozefinach 20.06.2012 10:31
Uwielbiam warzywa z pary.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak