Sposób przygotowania

Makaron:
1 szklanka mąki
1 jajko
woda
Z podanych składników zagnieść ciasto. Rozwałkować, podsypać mąką i pokroić nożem z grubsze paski.
Do garnka włożyć żeberka, zalać 2 litrami wody i zagotować. Dodać obrane i pokrojone jarzyny. Gotować około 30-35 minut. Następnie po tym czasie wrzucić makaron. Gotować 5-7 minut. W kubku wymieszać śmietanę z koncentratem. Wlać do zupy, wymieszać i zagotować. Doprawić do smaku maggi, solą oraz pieprzem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !