Sposób przygotowania

Mięso płuczemy i wkładamy do garnka. Wlewamy 2 litry wody i gotujemy. Następnie wsypujemy kucharek i dodajemy obrane i pokrojone jarzyny (marchew, pietruszkę, cebulę, por). Gotujemy pod przykryciem na niewielkim ogniu około 30-40 minut. Następnie do zupy dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotujemy 15 minut. Z mąki i margaryny przygotowujemy zasmażkę, rozprowadzamy w zupie. Zagotowujemy. Doprawiamy do smaku pieprzem oraz maggi.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !