Lodówka

Sposób przygotowania

Na rozgrzany olej wysypujemy mrożone warzywa na patelnię (zestaw: brokuły, ziemniak, marchew, fasolka, papryka, kukurydza) Podsmażamy lekko na dużym ogniu. Pierś kroimy w kawałki, dodajemy do warzyw, podsmażamy chwilkę na dużym ogniu, następnie przykrywamy zostawiając małe ujście dla pary i podduszamy na małym ogniu do miękkości (max 10 min, żeby warzywa się nie rozpadły) posypujemy Kucharkiem, papryka słodka i odrobina pieprzu, mieszamy. Na bok patelni wciskamy 2 ząbki czosnku, czekamy chwilkę aż przeciśnięty czosnek lekko się zrumieni, po czym rozprowadzamy go po całej potrawie mieszając delikatnie. Gotowe!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis godny wypróbowania
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    noo,bardzo udany przepis,niebo w gębie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !