Sposób przygotowania

Ryż parujemy. Mięso mielone podsmażamy na patelni na rozgrzanym oleju. Mieszamy ryż z mięsem mielonym, dodajemy suszone warzywa, kucharek do smaku a także sól i pieprz. Pomidory i sałatę dokładnie myjemy i osuszamy. Z utworzonego farszu tworzymy kule. Szczypiorek umyty i osuszony drobno siekamy i posypujemy po wierzchu. Kule kładziemy na liść sałaty a obok wykładamy pokrojone pomidorki. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ale super przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    też sobie pomyślałam, że fajne te kule :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !