Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bulion wołowy-chiński

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidor
ogórek świeży 1 mały
wódka 1 łyżka
sól 1/2 łyżeczki
makaron
bulion warzywny 1/2 l.
wołowina 15 (mrożona)

Przepis i sposób przygotowania na: bulion wołowy-chiński

zamrożone mięso pokroić w plasterki włożyć do gorącego bulionu i gotować przez 3 minuty,mięso wyjąć z wywaru dodać pokrojony ogórek i pomidor wlać wódkę posolić do smaku dodać mięso i ugotowany makaron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 27.02.2014 17:16
fajny pomysł
Angelika10 25.06.2012 12:04
fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak