Sposób przygotowania

Jak zostanie nam z obiadu trochę rosołu, resztki kurczaka i gotowane warzywa, możemy przygotować z tego błyskawiczne flaczki z kurczaka.
Mięso z kurczaka obrać z kości, rozdrobnić. Marchewki i pietruszkę pokroić w kostkę. Mięso i warzywa dodać do rosołu. Dodać również koncentrat pomidorowy i majeranek. Wszystko zagotować. Doprawić do smaku pieprzem. Podawać np. na kolację.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takie to ja lubię,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny sposób, jutro zrobię na obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    wykorzystam przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kasnaj

    nie lubię flaków ale fajnie wyglądają
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Fajny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !