Sposób przygotowania

Plastry schabu rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem. Na każdym kawałku mięsa ułożyć po 1 łyżce pesto. Złożyć na pół, spiąć wykałaczkami. Kotlety obtaczać w mące, zamaczać w rozbełtanym jajku, obtaczać w bułce tartej i kłaść na rozgrzany olej. Smażyć na rumiano z obu stron.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    przepyszne kotlety.
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Lubię takie mięsko.
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    Takiego jeszcze nie jadłam pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    też często wzbogacam swoje schabowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !