Sposób przygotowania

Łopatkę mielimy w maszynce . Jedną cebulę obieramy kroimy na drobniutką kostkę i podsmażamy , wrzucam do mięsa ,czosnek przeciskamy przez praskę , również dokładamy do mięsa.Namoczoną bułkę odsączamy i również dodajemy do mięsa , podobnie jak jajka.
ciasto dokładnie wyrabiamy ,formujemy kotleciki i obtaczamy wyłącznie w mące
pieczarki obieramy ze skórek , kroimy na kawałki , cebulę w kostkę i dusimy , aż będą miękkie .
Do smażenia używam oleju z dodatkiem jednej łyżki smalcu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam takie kotleciki! W Twoim wydaniu muszą być bardzo smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    moja Mama takie lubi, zrobię jej niespodziankę :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    super.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !