Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy wodę, wsypujemy ryż i łyżkę soli i gotujemy. Marchew ścieramy i tez dodajemy. Wszystko razem gotujemy. Cebulkę, koperek, pietruszkę siekamy drobno. Gdy ryż już jest miękki wszystko wsypujemy dodajemy śmietanę. I przyprawiamy jak kto lubi.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Nic nie widać zieleniny a po 1 pęczku jest w przepisie .
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    ponieważ ja gotuje dla 10 osobowej rodziny i gdy dodam do takiego gara no to mało co widać
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina16

    Aha , to zupa nie ma smaku koperkowej ...Gdybyś dodała więcej byłaby smaczniejsza.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !