Sposób przygotowania

Orzeszki przełożyć do miski blendera. Dodać do nich obrane ząbki czosnku, pokrojony w kostkę ser, posiekaną natkę i koperek, wlać oliwę i sok z cytryny. Wszystko bardzo dokładnie zmiksować. Gdyby "pesto" było za gęste, dolać trochę oliwy. Doprawić do smaku odrobiną soli.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Moc witamin w Twoim pesto :)
  • 1
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    ciekawe:)
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Nigdy nie robiłam pesto. Wygląda wspaniale.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    świetny pomysł, takiego nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !