Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 8 sztuk
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
kukurydza w puszce do smaku
sól, pieprz do smaku
majonez do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane z tuńczykiem

żółtka z ugotowanych jaj połączyć z odcedzonym tuńczykiem, drobno posiekaną cebulką i kukurydzą. Dodajemy majonez (tyle ile trzeba do połączenia składników, nie wolno przesadzić ;) ) sól, pieprz
Połówki białek nadziewamy w miejscu po żółtku \"z górką\". Dekorujemy majonezem i pietruszką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak