Sposób przygotowania

Krewetki opłukać i dobrze osuszyć. W misce wymieszać płatki z wiórkami, w drugiej misce roztrzepać jajko. Każdą krewetkę łapać za ogonek, moczyć w jajku i panierować, czynność można powtórzyć. Krewetki układać na drewnianej desce lub tacy.

W rondelku rozgrzać olej, wkładać po kilka krewetek i smażyć około 1 minutę. Kiedy będą usmażone wyjmowac je łyżką cedzakową na ręcznik kuchenny.

Komentarze

  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Uwielbiam krewetki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    qrasnqleq

    Muszę przyznać że pomysł ciekawy. Nie przepadam za krewetkami ale może w taki sposób... spróbuję :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aniagdz

    prosto i smacznie;)no i jest mój ulubiony kokos!;D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !