Sposób przygotowania

2 budynie ugotować w 0,5 l mleka, ostudzić i rozkręcić z masłem. Śmietanę ubić ze śnieżką dodać 2 łyżki żelatyny rozpuszczonej. Na blaszce wykładać herbatniki, krówkę , masę budyniową, herbatniki,śmietanę, wierzch posypać płatkami migdałowymi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    też podobnego robię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobre ciasto
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    wczoraj robiam podobne. pysznoci!
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    fajne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    To ciasto jest pyszne !!
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wyglada pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    moje ulubione ciasto
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wyglada rewelacyjnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !