Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczno-brokułowa

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

brokuł
majonez 1 łyżka
Szczypiorek cienki
czosnek 1 ząbek
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 4

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczno-brokułowa

Kroki postępowania

1
Brokuła wcześniej gotujemy. Jajka kroimy na mniejsze części, wrzucamy do blendera. Następnie dodajemy różyczki brokuła - mniej więcej taką objętość, jaką zajmowały jajka.
Krok 1 - Pasta jajeczno-brokułowa foto
2
Następnie dodajemy pokrojony szczypiorek, ząbek czosnku pokrojony w drobną kostkę, majonez, sól i pieprz do smaku. Wszystko miksujemy aż do uzyskania jednolitej konsystencji.
Krok 2 - Pasta jajeczno-brokułowa foto
3
Smacznego :)
Krok 3 - Pasta jajeczno-brokułowa foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malina 18.08.2013 20:06
to moje smaki - super
mela25 13.09.2012 11:09
smaczna i zdrowa
wulkanxd 20.07.2012 08:39
mmm ślinka cieknie:)
Katarzyna59 02.07.2012 12:42
apetycznie się prezentuje
MAR3STA 20.06.2012 13:32
pycha śniadanko
gosia1988 14.06.2012 20:57
fajne
ziutula
ziutula 11.06.2012 01:06
smaczna do bułeczek...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak