Sposób przygotowania

Margarynę zagotować ze szklanką wody, dodać do tego mąkę, wsypywać powoli, dobrze mieszać, odstawić do ostygnięcia, . Następnie ucierając dodać jajka i proszek do pieczenia, ciasto rozdzielić na 2 części i piec na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna do kawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam uwielbiam karpatkę !!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    moja ulubiona
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    moje ulubione ciasto
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    moje ulubione ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    Bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Palce lizać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !