Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w plasterki.Nerki dokladnie umyć,oczyścić,pokroić w grube plastry.Usmażyć na margarynie.Dodać pokrojoną w kostkę cebulę,pieczarki i wino.Dusić do miękkości.Pod koniec dodać mąkę wymieszaną z zimną wodą.Przyprawić solą.Posypać bazylią i pietruszką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapewne są smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy przepisik
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    nigdy nie jadłam nerek i bardzo mnie ciekawi jak smakują
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    nie jadłem jeszcze nerek...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !