Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę,obsmażyć na nargarynie.Dodać pokrojoną cebulę i smażyc dalsze kilka min.Zalać gorącą wodą i dusić około 1 godz Pieczarki umyć,pokroić dodać do mięsa.Dusić do miękkości.Mąkę dokładnie wymieszac ze śmietaną.Wlać do mięsa,zagotowac.Przyprawić sola i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetny...też taki robię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubie takie gulasze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    mniam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo smaczny, lubię taki do kopytek bądź śląskich
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetna propozycja na obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Pyszny dodatek do kaszy lub ziemniaków
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    taki gulasz lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !