Sposób przygotowania

Marchewkę, pietruszkę, selera i ziemniaki umyć i w łupinkach ugotować na półtwardo. Jajko ugotować na twardo. Wystudzone warzywa i jajko obrać i pokroić w kosteczkę.

Jabłko i ogórki obrać i też pokroić w kosteczkę, pora również.

Groszek i kukurydzę odsączyć i włożyć do miski razem z warzywami, jabłkiem i jajkiem. Doprawić pieprzem i solą, na końcu dodać majonez, wymieszać i wstawić do lodówki, by się przegryzła.

Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszna jest taka sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !