Sposób przygotowania

Chleb posmarować cienką warstwą masła. Na patelni rozpuścić łyżeczkę masła i przesmażyć boczek, połozyć go na 2 kromki chleba, na tym samym tłuszczu usmażyć dwa jajka sadzone tak, żeby tylko białko było ścięte, a żółtko płynne.

Jajka połozyć na boczku i całość przykryć chlebek.

Kanapki włożyć do nagrzanego tostera i piec do momentu, aż chlebek się zarumieni i zrobi się chrupiący.

Podawać na gorąco z fasolką.

Komentarze

  • 0
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    tosty smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    domaskowa

    Bardzo smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !