Sposób przygotowania

Ser utrzeć razem z żółtkami, pudrem, masłem oraz rumem. Białka ubić ze szczyptą soli. Zelatynę namoczyć w odrobinie zimnej wody, zagotować i przestudzić. Wraz z białkami dodać do masy serowej. Dodać pokruszone herbatniki oraz posiekaną czekoladę. Masą wyłożyć dno tortownicy. Poukładać owoce. Galaretkę przygotować wg instrukcji na opak. Tężejącą galaretkę wylać na ciasto.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    piękny :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    jakiekie smakowitości mmmmm
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mniam, śliczna dekoracja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    prezentuje się wybornie
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super serniczek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !