Sposób przygotowania

mleko schłodzić w lodówce,żelatynę rozpuścic,ostudzić,w tortownicy ułożyć biszkopty,schłodzone mleko ubic mikserem z cukrami,powoli wlać osudzoną żelatynę wymieszać.wstawić do lodówki.
Galaretki rozpuścić w ilości połowie wody podanej na opakowaniu,na zastygniętej warstwie mleka ułożyć truskawki zalać galaretką,wstawić do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    ale smakowicie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    ale smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    apetyczny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    tessinka

    pyszności....
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo smaczny deserek.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moje ulubione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !