Sposób przygotowania

Czekoladę, kawę, masło topimy w kąpieli wodnej. Odstawiamy aż przestygnie.
Jajka, cukier, sól miksujemy około 5 min, dodajemy masę czekoladową i mieszamy.
Mąkę mieszamy z proszkiem i cynamonem, dodajemy do masy i wyrabiamy.
Całą masę stawiamy do lodówki, najlepiej na całą noc, wtedy ładnie popękają. Na drugi dzień formujemy kulki, obficie obtaczamy w pudrze i pieczemy :) 11 min w 180stopniach. Nie można piec ich dłużej do wtedy nie będą miękkie w środku :)
Smacznego! :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Mimo, że "popękane" i tak bardzo apetyczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne słodkości
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha ciasteczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !