Sposób przygotowania

kroimy bagietkę na małe kromeczki. następnie rozsmarowujemy na nich gorgonzolę i wsadzamy na 10 minut do piekarnika na około 10 minut. Płatki migdałowe przyrumieniamy na patelni. Po 10 minutach wyjmujemy bagietkę z piekarnika, na każda kromkę dajemy gruszkę i posypujemy płatkami migdałowymi. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    super mozna spróbowac
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    nie znam tego gorgonzola
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    oryginalne grzanki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !