Sposób przygotowania

wszystkie składniki powinny być prosto z lodówki. galaretkę i brzoskwinię pokroić w kostkę,w wysokiej szklance układać warstwami. 1 kolor galaretki, brzoskwinie, płatki kukurydziane (na całą średnicę szklanki - by budyń nie ściekał niżej), drugi kolor galaretki, bita śmietana. pyszny deser na upalne dni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ciekawe i ładnie podane :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    A_gucha

    zamiast płatków kukurydzianych polecam skruszone biszkopty - ja nie miałam akurat w domu ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    ślicznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !