Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Bardzo starannie umytą fasolę zalewam zimną wodą i odstawiam na całą noc.
Następnego dnia zagotowuję fasolę w garnku bez przykrycia, odlewam wodę, a fasolę zalewam świeżą, gorącą wodą. Tym razem gotuję fasolę pod przykryciem, aż fasola będzie miękka.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo ciekawy przepis muszę wykorzystać.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    juz czuję po kościach,że jest smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    IZABELA, Twoje kości prawdę Ci mówią.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    dla jaroszy,smacznie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    U mnie tą pastą zajadają się również ci co koniecznie muszą mieć mięso. Może być traktowana jako zamiennik masła i jedzona z chlebem np. z plasterkiem szynki czy żółtego sera. Polecam, bo naprawdę jest smaczna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    mnie się Twój przepis też podoba,na pewno wypróbuję:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Polecam gorąco, to smaczna i tania pasta do smarowania pieczywa.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo ciekawa i oryginalna pasta, na pewno by mi smakowała
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetna pasta ,świetny przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super pomysł na coś innego od chleba aż mnie kusi żeby wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    niezły pomysł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    musi być dobra :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !