Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

parówki z serem i szynką włoską

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka włoska 6 cienkich plasterków
żółty ser 6 cienkich platerków
margaryna lub masło 2-3 łyżki
parówki 6 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: parówki z serem i szynką włoską

1. Parówki owinąć szynką włoską. Piec na margarynie lub maśle. Kiedy Parówki nabiorą złoto-brązowego koloru, przewrócić na drugą stronę. Przykryć plasterkami żółtego sera. Piec tak długo, aż ser się roztopi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak