Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczka z pastą łososiową

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
majonez 2 łyżki
łosoś wędzony 180 gram
natka pietruszki 3 łyżki
jajko ugotowane na twardo 10 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczka z pastą łososiową

Jajka ostudzić i obrać ze skorupek, przekroić na połówki. Wyjąć żółtka i włożyć je do miski blendera, białka położyć obok siebie na talerzu lub paterze.

Łososia podzielić na kawałki i włożyć do żółtek, dodać majonez, pietruszkę i pieprz do smaku, całość zmiksować na gładką pastę. Pasta faszerowac puste miejsca po żółtkach lub przełożyć do rękawa cukierniczego i wyciskać, tworząc wzorek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

domaskowa 10.06.2012 19:41
Dziękuję serdecznie, bardzo, bardzo mi miło :)
Rafał10 10.06.2012 18:33
no i znów coś wspaniałego :) SUPER MASZ PRZEPISY !
halina17 10.06.2012 17:57
bardzo lubię jajka z pastą łososiową

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak