Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Pomarańczę obieramy ze skórki (również tej białej)i i kroimy w kostkę. Powstały sok przelewamy do małego naczynia, a pomarańczę odstawiamy na później. Do soku dodać oliwę, miód oraz zioła prowansalskie i trochę soli. Wszytko wymieszać.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda zachęcająco
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    oryginalny dla mnie przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !