Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta rybna z wędzoną makrelą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 1 szt.
sól, pieprz
majonez 1 łyżeczka
wędzona makrela 1 szt.
ser gouda 200 gramów

Przepis i sposób przygotowania na: pasta rybna z wędzoną makrelą

1. Makrelę obrać z kości i skóry.
2. Jaja ugotować i obrać ze skorupek.
3. Ser żółty potrzeć.
4. Ogórki pokroić.
5. Wszystkie składniki wymieszać za pomocą blendera lub miksera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak