Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Golonko umyć, ewentualnie opalić pozostałe włoski. Zalać wodą, dodać sól pieprz, ziele angielskie, pokruszone liście laurowe oraz czosnek granulowany. Gotować pod przykryciem aż golonko będzie prawie miękkie.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super jedzonko
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pięknie przypieczona
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszności
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    to jest obiad !
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    zachwycająca
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi smakować wspaniale.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    ale smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniale wygląda, a przepis jest ciekawy. Najbardziej lubię skórę z goloneczki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    rewelacja!!! :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !