Sposób przygotowania

kapustę pekińską pokroić w paski z papryki usunąć nasiona miąższ pokroić w cienkie paski,dymkę w krążki,pomidory w cienkie plasterki ser w dużą kostkę,bułkę tartą wymieszać z ziołami prowansalskimi i solą czosnkową,jajko rozkłócić,kawałki pokrojonego sera zanurzać w jajku potem w bułce i smażyć na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron na złoty kolor,na talerz wykładać kapustę pekińską i układać na niej [pokrojone pomidory,paprykę,dymkę oraz kiełki wszystkie składniki sosu dokładnie połączyć ze sobą i polać nim sałatkę na wierzchu układać usmażony owczy ser.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smacznie się zapowiada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !