Sposób przygotowania

FILETY PRZEKRAWAMY W POPRZEK NA PÓŁ I ROZBIJAMY W CIENKIE PŁATY .
OPRÓSZAMY SOLĄ I PIEPRZEM.SER ŚCIERAMY NA TARCE I PO DWA PLASTRY SZYNKI ROZKŁADAMY NA KOTLECIE.
NA ŚRODEK KAŻDEGO KOTLETA,KŁADZIEMY PO PORCJI SERA . ZAWIJAMY I DOPRAWIAMY.
ROLADKI OPRÓSZAMY W MACE, JAJKU I BUŁCE TARTEJ.
SMAŻYMY NA OLEJU Z OBU STRON NA ZŁOTY KOLOR .
PODAJEMY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKA .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    tessinka

    Aż zgłodniałam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha :-)
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    smaczne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !