Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KRUPNIK RYŻOWY Z JARZYNAMI

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 30 dag
włoszczyzna 1 porcja
ryż 4 łyżka
natka pietruszki do smaku
sól, pieprz do smaku
woda 1,5 l

Przepis i sposób przygotowania na: KRUPNIK RYŻOWY Z JARZYNAMI

MIĘSO WŁOŻYĆ DO WODY I GOTOWAĆ OK 30 MINUT.
WŁOSZCZYZNĘ POKROIĆ W SŁUPKI.
WRZUCIĆ DO GOTUJĄCEGO SIĘ WYWARU I RAZEM Z RYŻEM UGOTOWAĆ DO MIĘKKOŚCI.
DOPRAWIĆ DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM I NATKĄ PIETRUSZKI.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 10.06.2012 18:46
UWIELBAM!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak