Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ROLADA RYBNA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba 1 kg
słonina 10 dag
biały sos 1 szkl
sól do smaku
sok z cytryny
natka pietruszki
koper

Przepis i sposób przygotowania na: ROLADA RYBNA

Filety wypłukać skropić sokiem z cytryny i posolić. Obłożyć filety paskami słoniny, zwinąć i spiąć wykałaczkami, włożyć do rondla. Zalać białym sosem i dusić pod przykryciem 20 minut. Podając posypać pietruszką i koprem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak