Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KOTLETY RYBNE

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 1 kg
kajzerka 1 szt
mleko 1/2 szkl
jajko 1 szt
szczypiorek 1 pęczek
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierki
olej do smażenia
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: KOTLETY RYBNE

FILETY RYBNE PODGOTOWAĆ OPRÓSZYĆ PRZYPRAWĄ DO RYB I ODSTAWIĆ DO LODÓWKI NA OK 1 GODZINY.
KAJZERKĘ NAMOCZYĆ W MLEKU I ODCISNĄĆ .RYBĘ ROZGNIEŚĆ WIDELCEM DODAĆ POSIEKANY SZCZYPIOREK WBIĆ JAJKO PRZYPRAWIĆ I UFORMOWAĆ KOTLECIKI, PANIEROWAĆ W BUŁCE TARTEJ I SMAŻYC NA OLEJU Z OBU STRON NA ZŁOTY KOLOR .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak