Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie.
Po ugotowaniu odlewamy, przelewamy zimną wodą i odcedzamy.
Ser kroimy w dużą kostkę.
Pomidory kroimy na cząstki i usuwamy twarde kawałki.
Wyżej wymienione składniki mieszamy i doprawiamy do smaku.
Boczek kroimy w paski, czosnek obieramy i siekamy.
Boczek zarumieniamy na patelni, a na koniec smażenia dodajemy czosnek.
Sałatkę posypujemy boczkiem wraz ze czosnkiem, polewamy tłuszczem ze smażenia i dekorujemy bazylią.

Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    smaczna ta salatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ale zdjęcie znowu kopiowane....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !