Sposób przygotowania

Brzoskwinie razem z syropem rozdrabniamy blenderem na mus - przelewamy do garnka i doprowadzamy go do wrzenia, kiedy zaczyna się gotować, zdjemujemy z ognia wsypujemy brzoskwiniową galaretkę i mieszamy - przelewamy równomiernie do pucharków. Banany również po obraniu rozgniatamy blenderem, cytrynową galaretke rozpuszczamy w 0,5 szkl wody i wlewamy do bananów - mieszamy, mus bananowy układamy na brzoskwiniowym, po czym zanim stężeje wciskamy kilka truskawek. Po schłodzeniu, desere polewamy bitą śmietana i podajemy

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczny deserek:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !