Sposób przygotowania

Obrane ziemniaki kroimy w kostkę, marchewkę kroimy w plasterki, a kapustę szatkujemy. jako pierwsze do bulionu dodajemy ziemniaki i marchew, następnie po 15 minutach dodajemy kapustę oraz obrane ze skórki i pokrojone w cząstki pomidor, doprawiamy do smaku - całość gotujemy. Kiedy wszystkie warzywa sa miękkie zabielamy zupę do smaku i po zagotowaniu mozna rozlewac na talerze.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super, lubię taką :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super, lubię taką :)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !