Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kompot truskawkowo-agrestowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

truskawki 1 kg
cukier 0,5 kg
woda 1 litr
agrest

Przepis i sposób przygotowania na: kompot truskawkowo-agrestowy

Truskawki i agrest oczyścić z szypułek, umyć, osączyć. Przełożyć do słoików. Zagotować wodę z cukrem. Gorącym syropem zalać owoce. Słoiki zamknąć, pasteryzować 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina/bunia 27.03.2011 11:01
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak