Sposób przygotowania

ŻÓŁTKA I JAJKO UTRZEĆ Z CUKREM I CUKREM WANILIOWYM.
ZAGOTOWAĆ SZKLANKĘ MLEKA .DRUGĄ SZKLANKĘ MLEKA WYMIESZAĆ Z MĄKĄ ZIEMNIACZANĄ.
WLAĆ DO GORĄCEGO MLEKA I ZAGOTOWAĆ .WSTAWIĆ DO WIĘKSZEGO NACZYNIA Z WODĄ ,I W KĄPIELI WODNEJ DODAĆ ŻÓŁTKA I PODGRZEWAĆ AŻ KREM ZGĘSTNIEJE.
ODSTAWIĆ .
KRAKERSY UŁOŻYĆ NA BLASZCE JEDEN OBOK DRUGIEGO.ROZSMAROWAĆ KREM.UŁOŻYĆ NA WIERZCH KRAKERSY I POSYPAĆ GĘSTO CUKREM PUDREM.

Komentarze

  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    lubię napoleonki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !