Sposób przygotowania

Arbuza obrac ze skorki i oczyscic z pestek.Po czym zetrzec na tarce o grubych oczkach. Odlac sok,a arbuzowa papke przelozyc do plastikowego pudelka i wstawic na2godziny do zamrazalnika.Po tym czasie wyjac arbuza pokruszyc na niewielkie kawalki i przelozyc do blendera.Miksowac ,dodajac sok z cytryny i wino.Gdy masa stanie sie jednokolorowa,przelozyc do szklanek i podawac.Smacznego.Arbuz jest pyszny i ma malo kalorii.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    to musi być pyszotka, uwielbiam arbuzy
  • 2
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    w domu lubimy arbuza, a do tego jeszcze winko. pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sandra11

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    rewelacja na lato
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    fajna propozycja;)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    świetne orzeźwienie
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    David

    super orzeźwienie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !