Sposób przygotowania

Młode liście sałaty umyć i porwać na kawałki. Pomidory pokroić na połówki a liście rukoli drobno posiekać. Mozzarellę pokroić.
Z oliwy, octu balsamicznego i odrobiny soli zrobić sos.
Ułożyć liście sałaty, mozzarellę i pomidorki na talerzu. Posypać liśćmi i kwiatami rukoli- polać sosem.
Ja w tym wypadku nie używam pieprzu- zarówno liście , jak i kwiaty rukoli są lekko ostre.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Kwiaty rukoli są bardzo smaczne- delikatniejsze od listków.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    rewelacja!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    fajny pomysł :)
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    wygląda apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !