Sposób przygotowania

Czekoladę rozpuścić w 1/4 szklanki mleka. Dodać olej, mleko,jajka.

Połączyć ze sobą suche i mokre składniki.

Ciasto przełożyć do foremek i piec 20 min. w temp. 175o (do "suchego patyczka")

Udekorować bitą śmietaną i malinami :)

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    to coś dla mnie!! PYCHA!
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    apetyczne!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    apetyczne!!
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    extra sie prezentuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !