Sposób przygotowania

Wykonanie;
Do gorącego bulionu wrzucamy drobno pokrojony czosnek i gotujemy 15 minut, następnie dodajemy wędlinę drobno pokrojoną w kosteczkę,dodajemy majeranek,sól, pieprz do smaku chwilę gotujemy.
Do miseczki wrzucamy ser potarty zalewamy zupą i dodajemy grzanki, przyozdobić pietruszką.
Smacznego

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    rewelacja!!! Muszę zrobić :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anka_k

    Zrobiłam wczoraj i NIEBO W GĘBIE!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !