Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, obieramy, odkładamy żółtka do miseczki, rozdrabniamy widelcem. Cebulkę kroimy w drobną kosteczkę, smażymy na maśle, dodajemy kurki i smażymy ok 5-10 minut. Wyjmujemy kurki z patelni, kroimy w drobną kosteczkę, cebulę wraz z kurkami mieszamy z rozdrobnionym żółtkiem, przyprawiamy solą , pieprzem, mieszamy z 1 łyżką jogurtu ekologicznego. Układamy farsz do połówek z jajek, posypujemy szczypiorkiem. Smacznego!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    uwielbiam kurki ta elegancka przystawka jst super.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Ale fajny pomysł i jak ładnie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    kurkami jeszcze nie faszerowałam, bardzo fajne ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !