Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Buraczki

2.0
(8)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

buraki 2,5 kg
cukier 7 łyżek
sól 2 łyżki
ocet 13 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Buraczki

Buraczki umyć, ugotować do miękkości. Przestudzić, obrać i zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Dodać resztę składników. Przełożyć do słoików, pasteryzować ok. 7 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 29.07.2013 23:42
lubię takie buraczki, piękny kolor :)
caralajna 15.07.2013 07:03
uwielbiam buraczki
Jodaj 16.08.2012 14:19
pyszne buraczki :)
parysek10 09.06.2012 17:34
proste i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak